Jumat, 22 Oktober 2010

THAICOM 2/5 , SALURAN SERBA ADA


HIBURAN YANG LENGKAP DARI SATELIT THAICOM 2/5
Satelit Thaicom 2-5 termasuk satelit yang banyak saluran / chanel tv nya. Thaicom 2/5 satelit milik Thailand dengan posisi geostationer di 78.5East Untuk siaran TV bekerja dengan C band, dan KU band.
FOOT PRINT DARI PANCARAN THAICOM 2/5
( gmb.flysat)

Diantara saluran2 tv yang ada digunakakan untuk siaran TV berbayar , namun banyak juga yang siarannya dengan FTA free to Air atau siaran tidak berbayar alias gratis. Pada pointing 78.5 0 East dimana dichususkan untuk mencari siaran yang FTA, gratis dan dengan perangkat yang ada receiver murah meriah, antenna parabola solid dish 6 feet dengan positioner dan actuator dan lnb kelas murah di dapatkan 17 Frequensi yang pancaran global nya mencakup wilayah Negara kita, dengan saluran tv sebanyak 75 saluran dari berbagai negara, diantaranya , Vietnam, Kamboja, Miyanmar, Nepal, India, Turki, Korea, Belanda, Rusia. Melihat data gambar dari foot print (pola pancaran dari signal satelit ) untuk beberapa daerah di wilayah Sumatera, dan Kalimantan bagian barat mungkin masih bisa menerima luberan dari siaran regionalnya .
Banyak sekali saluran saluran yang menarik, kebanyakan siaran dengan bahasa negara mereka, dan tex dengan huruf dari abjad2 negara mereka, yang menyerupai huruf Jawa kuno , jadi sulit dimengerti. Saya rasa itu merupakan bentuk nasionalisme yang bagus mencintai bangsa, negara, tulisan , bahasa negri sendiri meskipun sudah menuju kesiaran global di dunia internasional.
Lewat satelit ini betul2 bebas kita untuk memilih siaran hiburan , pengetahuan, agama dan dan lain-lain. Siaran saluran khusus dari berbagai agama, Nasrani, Buda, Islam, Hindu ada semua. Acara 2 hiburan dan music, film , drama, olahraga. Muay Thai atau Thai Boxing, Sepak bola ,Basket, Balap mobil / motor, Athletic ada semua silahkan di saluran “Sport Channel”.

MUAY THAI ATAU THAI BOXING CUKUP SERU

Hampir tiap hari ada yang siaran langsung / live. Atau ingin melihat sabung ayam , atau adu banteng, dan segala sesuatu yang tradisionil tari2-an, kuliner dll silahkan di saluran “ Farm” Atau saluran yang menayangkan Fashion show secara chusus di saluran “ Fashion TV India”. Atau Hit dari lagu2 terbaru dunia, dikemas dalam video klip dan iklan penawaran wall paper untuk hp dibagian sidebar nya dengan foto2 yang bikin mata tidak berkedip.
Dan kebanyakan hampir sama denga tv disini, untuk acara hiburan pembawa acaranya heboh2 dan ada selingan2 iklannya meskipun tidak separah di sini . Meskipun demikian bisa dimanfa’atkan sebagai selingan tontonan yang murah meriah, minimal bisa memperbandingkan tingkat kemajuan acara 2 tv di dunia.

14 komentar:

ratansolomj9 mengatakan...

Met malem Pak, komentar pertamax ...
mari blog walking and tinggalin komentar buat sobat blogger kita, biar tambah rame ...

Julius Tridjaja mengatakan...

makasih telah mampir,ini saya ganti dg"three" biar bisa walking2 keblog temen2

Saung Web mengatakan...

Wah ini siaran berbayar ya.. hehe.. dasar senengnya yg gratisan aja..

Julius mengatakan...

thank q sob telah mampir,justru ini bahasan ttg tv yg gratis, agar tetap menarik meskipun gratis

padhamara mengatakan...

Selamat jalan saudaraku, semoga damai menyertaimu di sisi Bapa. Amin

daeng mengatakan...

bagus nih.. makasih yak..

Anonim mengatakan...

Saved as a favorite, I like your web site!

Here is my blog post ... wordpress tutorial for beginners
My site - how to download wordpress

Anonim mengatakan...

What's Going down i'm new to this, I stumbled upon this I
have discovered It positively helpful and it has aided
me out loads. I hope to contribute & aid different customers like its aided me.
Good job.

Feel free to visit my web page; diets
my page > steinzeit ernährung

Anonim mengatakan...

I'm really enjoying the design and layout of your blog. It's a very
easy on the eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit more
often. Did you hire out a designer to create your theme? Outstanding work!


Here is my web site ... anleitung lenkmatte fliegen

Anonim mengatakan...

klw di NTT bsa dpet gak???

Anonim mengatakan...

Are you a TOMS Shoes enthusiast like us? Always wondered what TOMS Shoes is all about? Let us answer all your questions about TOMS Shoes now. Buy Toms shoes does not blast alarm for accepting alone altogether. They could possibly be almost flattering, and there is about annihilation incorrect with "dressing up" for daytime. Should you blast alarm for accoutrements pants again you absolutely as well blast alarm for just about any skirt. A brim is chichi and could possibly be amorous or businesslike. These times ladies do not abode on abounding skirts or dresses, which tends to accomplish abounding them abatement appropriate into a rut of bathrobe sloppily or like men. See bulk 8. The authority of those altar lie aural their beheld brightness although aces best superior and adorable costs are as well alluring factors to adjudge on them. Therefore don't delay about anymore and just accept them as anon if you can! [url=http://www.cheaptomsbuy.com]Cheap Toms sale[/url] 2. Easy to use: The Toms coupon code is very user friendly. You need not visit any special counter or go the shop in person. All you need to get the discount is to enter the TOMS coupons code during check-out process when you purchase the shoes online. Toms Shoes For You With Fashion Style [url=http://www.cheaptomssite.com]Cheap Toms[/url] Anna Kendrick [url=http://www.onlinetomsoutlet.com]Toms Shoes Outlet[/url] It is an acclaimed cast in the world, the top actual is canvas. The outsole actual is RUBBER Sponge, The superior is absolutely high. The styles and colorway are acutely nice for markets of the world. Discover a lot of contempo celebrity afflicted toms shoes and as well the hottest trends from the season, such as a lot of discussed styles, to accumulate that enviable acceptability youve earned. Whether you are analytic for the should accept toms for women from the division or the actual best amount summer time sandals accumulate in apperception Toms Shoes may accept a appearance to bout your wardrobe.
Relate Article
[url=http://ho-kago.com/cgi/upbbs/yybbs.cgi?+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Result:+no+post+sending+forms+are+found;]Cheap Toms ...... Are you kidding.&quot Py
[/url]

Anonim mengatakan...

Have you ever considered about including a little bit more than just
your articles? I mean, what you say is important and everything.

But think about if you added some great visuals or
video clips to give your posts more, "pop"!

Your content is excellent but with pics and clips, this site
could definitely be one of the most beneficial in its field.
Good blog!

my weblog :: galaxy s4

Anonim mengatakan...

GAGA supervise [url=http://gagawatch.genin.jp/][b]ガガミラノ[/b][/url]
collection from Italy, [url=http://gagawatch.genin.jp/][b]gaga 時計[/b][/url]
called "GaGa Milano", translated as "compress guys Milan", the "all the go" means. GAGA inspect draw up exaggerated [url=http://bestwatch.amigasa.jp/][b]gucci 時計[/b][/url]
bold, cranny to prim individuality. [url=http://gagawatch.genin.jp/][b]シャネル 時計[/b][/url]
It is said that the dawning of the mark GAGA is because a "misapply [url=http://gagawatch.genin.jp/][b]アルマーニ 時計[/b][/url]
accompany in the repair of 1900 sake the wristband," the purpose, and in 2004 formally established [url=http://bestwatch.amigasa.jp/][b]グッチ 時計[/b][/url]
trade mark, and other next to many immature people.

Anonim mengatakan...

However , you'll still need to browse around in order to about the offer, therefore a few protect your skill to get a less expensive cost for the insurance coverage you will need to be able to experience simply because secure as possible while driving. Probably the most obvious things you can do is definitely keep to the rules from the street. What this means is much less seat tickets plus fewer tickets are likely to help you to get a lower price. chwilówki online The particular driver's years of experience generating the industrial automobile is not only the needed job ability for many work jobs, but is also essential aspect in identifying the particular premiums that will be charged intended for insurance policy. Statistics have identified the lengthier a driver's encounter, the particular much less the particular incidents the driver is likely to be associated with. As a result, the greater the number of years the candidate provides powered, the low the particular monthly premiums will be. A Industrial License (CDL) is a complete necessity.